opc_loader

.

Djeco

Djeco heeft de leukste puzzels, knutselspulletjes, leerspelletjes, tenten, muziekinstrumenten, horloges en nog veel meer! Deze mooie, intelligente en leuke producten van Djeco (de naam verwijst naar de gekko, een kleine hagedis die geluk brengt) zijn een groot succes als cadeau! De Kinderfeestwinkel heeft een uitgebreid assortiment van Djeco.

Alles van Djeco:

Artikel 1 tot 300 (van de 360 artikelen). Resultaat:12VolgendeToon alles
Artikel 1 tot 300 (van de 360 artikelen). Resultaat:12VolgendeToon alles

Het merk Djeco

Djeco, het Franse speelgoed- en spelletjesmerk, heeft de harten van kinderen en ouders over de hele wereld veroverd met zijn prachtige en creatieve speelgoed, puzzels, knutselsets en spelletjes. Djeco staat bekend om zijn mooi vormgegeven producten die zowel educatief als leuk zijn.

De filosofie van Djeco

Djeco's filosofie is eenvoudig maar krachtig: kinderen stimuleren om hun verbeelding te gebruiken. Dit geldt zowel voor hun puzzels, spelletjes en knutselsets als voor hun speelgoed en poppen. Elk Djeco-item heeft wel een kleur, vorm en verhaal die kinderen aanspreken. De aandacht voor detail in hun ontwerpen is ongeëvenaard, en het is dan ook geen verrassing dat Djeco-artikelen vaak als minikunstwerkjes worden gezien.

Djeco: plezier & leren

Een van de opvallende kenmerken van Djeco is de verbinding tussen plezier en leren. Hun spelletjes en speelgoed dagen kinderen uit op cognitief en creatief niveau, waardoor ze vaardigheden ontwikkelen terwijl ze zich vermaken. Of het nu gaat om het oplossen van complexe puzzels of het maken van kunstwerken, Djeco moedigt kinderen aan om te ontdekken, te experimenteren en te groeien.

Djeco & duurzaamheid

Djeco's inzet voor duurzaamheid is een andere reden waarom het merk opvalt. Ze gebruiken milieuvriendelijke materialen en streven ernaar om producten te maken die lang meegaan. Hierdoor kunnen ouders met een gerust hart Djeco-producten aan hun kinderen geven, wetende dat ze investeren in kwaliteit en milieuvriendelijkheid.

In een wereld vol speelgoedmerken is Djeco een lichtend voorbeeld van innovatie, kwaliteit en creativiteit. Het Franse merk blijft kinderen inspireren om de wereld om hen heen te ontdekken en hun verbeelding de vrije loop te laten. Met Djeco is spelen meer dan alleen plezier hebben - kinderen steken er ook altijd iets van op!

Zoek je iets van Djeco maar kun je het niet vinden op onze site? Kom dan gezellig bij ons langs! We hebben nog veel meer in onze feestwinkel. De Kinderfeestwinkel zit op de Gerard Doustraat 65 in de Pijp in Amsterdam