opc_loader
  • Nederlands
  • English

persian cat family

Artikelnr: 5216 / 5455

Vader Arthur verzamelt graag mooie kopjes, vazen en tapijten. Hij toont al zijn collecties in zijn huis. Zijn favoriete ding is het prachtige patroon tapijt in de woonkamer.

Moeder Cecilia is altijd goed gekleed. Ze houdt van prachtige jurken en heeft veel glanzende sieraden. Haar favoriete sieraad is een grote broche. Ze draagt die broche de hele tijd omdat Cecilia zei dat hij het leuk vond.
Cecilia is de winkelier van de boetiek in Sylvanian Village. Ze ontwerpt alle jurken en sieraden in haar winkel. De prachtige ontwerpen worden bewonderd door moeders en meisjes in het hele dorp.

Broeder Felix is erg attent en vriendelijk tegen zijn vrienden. Zijn gemakkelijke, warme vriendelijkheid maakt hem populair bij de meisjes. Hij is hoogtevrees, maar hij is te beschaamd om het aan zijn vrienden te vertellen.

Zuster Nora kijkt op naar haar modieuze moeder. Ze wil snel volwassen worden, zodat ze ook prachtige jurken kan dragen. Ze houdt ervan om make-up voor haar commode spiegel te doen, net als haar moeder.

Verzamelbare figuren met beweegbare armen en benen
4-delige set: vader, moeder, broer en zus
Gekleed in verwijderbare stoffen kleding

32,50
Verzendmethode
Post NL:
7,25
Levertijd:
1 - 2 dagen

Aanbevolen artikelen:

Laatst bekeken items