opc_loader

Cookies op De Kinderfeestwinkel

De Kinderfeestwinkel is wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. De Kinderfeestwinkel gebruikt cookies en soortgelijke technieken voor de volgende doeleinden:
  • het optimaliseren van de website
  • het gebruik, beheer en gericht kunnen tonen van advertenties
  • de integratie van social media
  • het verzamelen en analyseren van statistieken
Voor een aantal van bovenstaande punten is het vastleggen van bezoekersgedrag noodzakelijk. Ook derde partijen kunnen deze cookies plaatsen via De Kinderfeestwinkel.
Merken

PRIVACY VERKLARING

De Kinderfeestwinkel respecteert de privacy van alle gebruikers van haar website en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je ons verstrekt vertrouwelijk wordt behandeld. In deze privacy verklaring krijg je meer informatie over hoe wij omgaan met jouw persoonlijke gegevens die via onze website worden verkregen.

>

Persoonsgegevens die wij verwerken
De Kinderfeestwinkel verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruikt maakt van onze website en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons hebt verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Voor- en achternaam

  • Adresgegevens

  • Telefoonnummer

  • E-mailadres

  • IP-adres

  • Internetbrowser en apparaat type

  • Gegevens over jouw activiteiten op onze website

  • Betaalgegevens

>

Het doel waarom wij persoonsgegevens verwerken
De Kinderfeestwinkel verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Het verwerken van jouw bestelling

  • Het verzenden van jouw bestelling

  • Het afhandelen van de betaling 

  • Contact met je op te nemen indien dit nodig is voor de uitvoer van onze dienstverlening

  • Je te informeren over wijzigingen van onze diensten en/of producten

  • Het verzenden van onze nieuwsbrief

  • Wij analyseren jouw gedrag op onze website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van de producten en/of diensten te bepalen en te verbeteren  

>

Webshopaccount
Bij het plaatsen van een bestelling kun je ervoor kiezen een account op de webshop aan te maken. Met een account kun je sneller bestellen en heb je een overzicht van je eerdere bestellingen. Hiervoor bewaart De Kinderfeestwinkel naast de eerder genoemde persoonsgegevens je bestelhistorie. Je kunt je gegevens op ieder moment aanpassen. Deze gegevens worden bewaard totdat je je account opzegt.

>

Strippenkaarthouder
Je kunt je in de winkel aanmelden als strippenkaarthouder. Een strippenkaarthouder krijgt bij elke aankoop in de winkel een stempel en we noteren de aankoopdatum en het aankoopbedrag op de strippenkaart. Bij een volle strippenkaart (10 stempels) ontvang je korting. Deze korting is 5% van het totaal bedrag op je strippenkaart die in mindering wordt gebracht op je volgende aankoop (de 11ekeer). De Kinderfeestwinkel bewaart hiervoor je voor- en achternaam en telefoonnummer. Je kunt je op ieder moment uitschrijven en/of je gegevens aanpassen door een mail te sturen aan info@kinderfeestwinkel.nl. De gegevens worden bewaard totdat je strippenkaart vol is of je je uitschrijft.

>

Nieuwsbrief
Je kunt je aanmelden voor de nieuwsbrief. Hiervoor wordt je e-mailadres opgeslagen. Je kunt je op ieder moment uitschrijven voor de nieuwsbrief via de afmeldlink die iedere nieuwsbrief bevat. De gegevens worden opgeslagen totdat je je nieuwsbriefabonnement opzegt. De Kinderfeestwinkel verstuurt de nieuwsbrief via MailChimp en zij ontvangt hiertoe de bovengenoemde gegevens.

>

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken
Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gevoelige gegevens te verzamelen, echter kan het voorkomen dat wij gegevens verwerken van websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. We kunnen niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@kinderfeestwinkel.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

>

Hoe lang bewaren we persoonsgegevens 
De Kinderfeestwinkel hanteert een bewaartermijn van maximaal 5 jaar voor personalia, adresinformatie, contactinformatie en website gedrag.  De gegevens van webshopaccounts, strippenkaarthouders en nieuwsbriefabonnees worden bewaard totdat je account is opgezegd of je je hebt uitgeschreven als strippenkaarthouder of nieuwsbrieflezer. 

>

Verstrekking van gegevens aan derden
Met uitzondering van de hieronder genoemde partners zal De Kinderfeestwinkel je persoonlijke gegevens nooit aan derden verstrekken, behalve als dat wettelijk verplicht is. Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van jouw gegevens te respecteren. De Kinderfeestwinkel verstrekt jouw persoonsgegevens aan: 

  • Om de bestelling af te handelen, worden jouw gegevens aan de volgende bedrijven vertrekt:

    • Shoptrader (hostingpartij)

    • Pay.nl (betalingsprovider)

    • PostNL (postbedrijf)

  • Op de website staan social media knoppen. Hiermee verzamelen beheerders van deze diensten jouw persoonlijke gegevens.

  • Om de nieuwsbrief te sturen, wordt jouw e-mailadres aan MailChimp verstrekt. 

>

Cookies en analyse
Deze website maakt gebruik van cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website op je computer wordt geplaatst. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: 

  • Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen.

  • Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Je kunt cookies verwijderen en het plaatsen van cookies uitschakelen in je browser, maar sommige delen van de webshop zullen dan niet goed meer werken. 

>

Beveiliging
De beveiliging van jouw persoonsgegevens is zeer belangrijk. De Kinderfeestwinkel neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De bestelprocedure van onze webshop is goed beveiligd. Alle gegevens worden via een zogenoemde SSL-verbinding verzonden. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met ons op via info@kinderfeestwinkel.nl.

>

Gegevens inzien, wijziging of verwijderen
Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door De Kinderfeestwinkel en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar info@kinderfeestwinkel.nl
Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek.

>

Klacht indienen
Natuurlijk helpen wij je graag verder als je klachten hebt over de verwerking van je persoonsgegevens. Op grond van de privacywetgeving heb je ook het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens tegen deze verwerkingen van persoonsgegevens. Je kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

>

In geval wijziging van de privacy verklaring nodig mocht zijn, dan vind je op deze pagina altijd de meest recente informatie.

>

Datum laatste aanpassing: 29 mei 2018


De Kinderfeestwinkel
Gerard Doustraat 65 1072VL Amsterdam
1072VL Amsterdam
Nederland
020 6722215
info@kinderfeestwinkel.nl
IBAN: NL68INGB0005940919
BIC: INGBNL2A
KvK: 34197850
Btw: NL812748323B01

Contact

*
Menu