opc_loader
  • Nederlands
  • English

meer in de winkel

kerstbal Iris Apfel

Artikelnr: GO-6426

Een Iris Apfel kerstbal voor in de boom!

Iris Apfel

Iris Apfel is een beroemd interieurarchitect en mode-icoon. Samen met haar man runde ze van 1950 tot 1992 het door henzelf opgerichte textielbedrijf Old World Weavers. Tijdens hun zakenreizen begon Iris niet-Westerse, ambachtelijke kleding te kopen. Ze droeg deze kleding naar de high-society feesten van klanten. In 2005 wijdde The Costume Institute in het Metropolitan Museum of Art in New York een tentoonstelling aan de stijl van Iris Apfel. In 2016 ontving ze een onderscheiding van de Verenigde Naties voor haar werk op het gebied van mode.

Van het merk Cody Foster & Co.

22,95
Extra informatie

MerryXmasshop

In onze sprookjesachtige kerstwinkel de MerryXmasShop waan je je in Winter Wonderland. De MerryXmasShop is gevuld met glazen en handbeschilderde kerstballen. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is er: allerlei soorten groente en fruit, beroemde personen/iconen, zeemeerminnen en zeemeermannen, regenbogen en lekkere taartjes voor een hippe kerstboom. Maar ook voor de meer klassieke kerstboom zijn er nostalgische kerstballen, gemaakt met antieke mallen.

Voor nóg meer kerstballen kun je terecht in onze kerstwinkel op de Eerste van der Helststraat 25 in Amsterdam, om de hoek van de Kinderfeestwinkel.

Aanbevolen artikelen:

Laatst bekeken items