opc_loader
  • Nederlands
  • English

meer in de winkel

kerstbal jonge koningin Elizabeth

Artikelnr: GO-4052

Deze statige koningin Elizabeth kerstbal zal prachtig in uw boom hangen.

Koningin Elizabeth

Koningin Elizabeth II is sinds 1952 koningin van het Verenigd Koninkrijk, Canada, Australië en Nieuw-Zeeland. Ze is hoofd van het Gemenebest en koningin van 12 landen die sinds haar toetreding onafhankelijk zijn geworden. In 1947 trouwde ze met Philip, een voormalige prins van Griekenland en Denemarken, met wie ze vier kinderen heeft: Charles, Anne, Andrew, en Edward. In 2015 volgde Elizabeth haar betovergrootmoeder koningin Victoria op de als langst zittende Britse monarch, koningin, en vrouwelijk staatshoofd aller tijden.

Van het merk Cody Foster & Co.

22,50
Extra informatie

MerryXmasshop

In onze sprookjesachtige kerstwinkel de MerryXmasShop waan je je in Winter Wonderland. De MerryXmasShop is gevuld met glazen en handbeschilderde kerstballen. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is er: allerlei soorten groente en fruit, beroemde personen/iconen, zeemeerminnen en zeemeermannen, regenbogen en lekkere taartjes voor een hippe kerstboom. Maar ook voor de meer klassieke kerstboom zijn er nostalgische kerstballen, gemaakt met antieke mallen.

Voor nóg meer kerstballen kun je terecht in onze kerstwinkel op de Eerste van der Helststraat 25 in Amsterdam, om de hoek van de Kinderfeestwinkel.

Aanbevolen artikelen:

Laatst bekeken items