opc_loader
  • Nederlands
  • English

meer in de winkel

kerstbal Coco Chanel

Artikelnr: GO-6489

Deze Coco Chanel kerstbal zal vast en zeker prachtig in jouw boom hangen.

Coco Chanel

De Franse modeontwerpster en -icoon Coco Chanel richtte in de jaren 20 van de vorige eeuw het modehuis Chanel op. Ze is vooral bekend vanwege haar parfum Chanel No 5 en the little black dress: een elegante zwarte jurk die tot op de knie reikt. Haar door mannen geïnspireerde creaties en haar streven om kleding voor vrouwen te ontwerpen die vooral comfortabel was, hebben ervoor gezorgd dat Coco Chanel tot op de dag van vandaag een van de belangrijkste figuren in de modegeschiedenis is.

17,95
Extra informatie

MerryXmasshop

In onze sprookjesachtige kerstwinkel de MerryXmasShop waan je je in Winter Wonderland. De MerryXmasShop is gevuld met glazen en handbeschilderde kerstballen. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is er: allerlei soorten groente en fruit, beroemde personen/iconen, zeemeerminnen en zeemeermannen, regenbogen en lekkere taartjes voor een hippe kerstboom. Maar ook voor de meer klassieke kerstboom zijn er nostalgische kerstballen, gemaakt met antieke mallen.

Voor nóg meer kerstballen kun je terecht in onze kerstwinkel op de Eerste van der Helststraat 25 in Amsterdam, om de hoek van de Kinderfeestwinkel.

Aanbevolen artikelen:

Laatst bekeken items