opc_loader
  • Nederlands
  • English

meer in de winkel

muursticker vlaggetjes

Artikelnr: kf-094

Deze leuke en vrolijke Midori muurstickers blijven gewoon kleven op de muur of je raam zonder lijm te gebruiken. De Midori muurstickers zijn elektrostatisch, wat betekent dat je ze elke keer makkelijk kan veranderen en verplaatsen.

De slimme en elektrostatische muurstickers om je muur of raam of deur mee te versieren van Midori zijn gewoon superleuk. Je kan met de slimme stickers je muren versieren zonder dat er vieze lijmresten achterblijven. In plaats van een lijmlaag zijn deze muurstickers elektrostatisch.

Elektrostatische stickers van Midori blijven “plakken” op glas en spiegels, hout, deuren, plastic en acryl, metaal en op glad behang. Jammer genoeg blijven ze niet zitten op ongelijke oppervlaktes en stoffen of donzige materialen.

Wij hebben 4 ontwerpen om uit te kiezen: Stippen, Vlaggetjes en Letters, en Happy Birthday.

Elke set elektrostatische muurstickers bevat 4 vellen. Zie de afbeeldingen voor details van de ontwerpen.

Wel opletten want: deze stickers hebben geen onbeperkte levensduur. Net als zelfklevende stickers die na een tijd hun plakkracht kwijtraken, kunnen elektrostatische stickers ook hun statische lading verliezen. Maar het voordeel is dat ze geen sporen nalaten en gemakkelijk kunnen worden verplaatst.

10,95

Aanbevolen artikelen:

Laatst bekeken items