opc_loader
  • Nederlands
  • English

Djeco badspel spidifish 4-8 jaar

Artikelnr: DJ05155

Spelregels:
Verdeel alle kaarten onder de spelers en laat de kaarten in de vorm van een vis vrij ronddrijven in het bad. De spelers houden hun stapeltje kaarten met de plaatjes verborgen in hun hand en draaien tegelijk de eerste kaart van hun stapeltje om.

Een speler draait een 'blote' vis om en de andere speler een t-shirt, een speler draait een 'blote' vis om en de andere speler een kleur, een speler draait een 'blote' vis om en de andere speler een motief: In deze drie gevallen proberen de spelers de vis met hetzelfde t-shirt, dezelfde kleur of hetzelfde motief als op het kaartje te vangen. De eerste die hem vangt krijgt de kaart van zijn tegenstander. Hij plaatst vervolgens de 2 kaarten onderop zijn stapel en het spel wordt verder gespeeld.
In alle andere gevallen gebeurd er niets. De spelers plaatsen hun kaart terug onderop hun stapel en draaien meteen een nieuwe kaart om.
Het is afgelopen wanneer het bad koud is, OF wanneer één van de 2 spelers alle kaarten van zijn tegenstander heeft gewonnen.

Het spel bevat 18 kaarten en een potje duurt ongeveer 10 minuten.

Leeftijd: 4 - 8 jaar

Aantal spelers: 2 spelers


 

11,50
Verzendmethode
Post NL:
7,25
Levertijd:
1 - 2 dagen

Aanbevolen artikelen:

Laatst bekeken items